Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na depiláciu
Kvalitný, príjemne voniaci vosk.
- Nezarastaju chlpky.
Italwax som si naozaj oblubila a prestala som objednavat vosky z ciny - s tymi sa nedalo pracovat a zarastali po nich chlpky, co som nikdy pred tym nemala.
- Vyborne sa s voskom pracuje.
- Vosk lepsie zachyti chlpky.
- Super
Nemam
- Skusila som prvý krát takúto pastu a aj ako nováčik a laik som si s tým ľahko poradila. Skusila som podpazušie a vobec to nebolelo a vydepilovala skoro všetko 99% spokojná.
Som spokojna
- veľkosť balenia
- vôňa
- s pastou sa lahko pracuje
ARCO COSMETICI Jahodová cukrová pasta na depiláciu 100 ml
Registrovaný používateľ
Pridané: 31. júla 2020
- Super depiluje a krasne vonia! A hlavne stačilo mi ho zohriať len v mikrovlnke (Prvýkrát som si ho nahriala na 15 sekund, pri 800 Wattoch. A ked vychladol som si ho chodila prihrievat po 10 sekundach). Naniesť v smere rastu chlpkov a depilacnym papierikom strhnut proti smeru rastu chlpkov. Nohy su hladke a musím povedať, ze oproti depilacnym strojčekom takmer bezbolestne.
- Chybal návod. Na obale je len výstraha, ze ked je vosk prilis tekuty moze spôsobiť popáleniny. Takze najprv som so strachom musela skúšať na kolko sekund ho mam zohriať, tak aby bol akurat, aby som sa nepopalila. (ale v podstate to aj v ruke citite kedy je ta teplota primerana)
pekná vona
produkt je efektivny, rychly, spolohlivy
- Tento mam prvy krat zatial neviem
- Pre citlivejsiu pokozku..dobre sa nanasa
- Dobre sa nanasa
Spokojnosť
Spokojnosť
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »